Website/persbericht

Wellicht heeft u in berichten uit de media vernomen over de negatieve signalen rondom de Nationale Business Succes Award. Net als veel andere ondernemers is Yilmaz Radijs door het achterliggende instituut benaderd en voor een award genomineerd.

Met een uitgebreid juryrapport is de indruk gewekt dat er een gedegen onderzoek aan deze nominatie ten grondslag ligt. Daarom hebben we de pr-mogelijkheden rondom de nominatie aangegrepen om onze goede kwaliteit en reputatie te benadrukken. We vroegen onze relaties om per gratis sms een stem op ons uit te brengen.

In de uitzending van het televisieprogramma Rambam van donderdag 12 januari jl. werd duidelijk dat de objectiviteit en juistheid van deze award ernstig in twijfel wordt getrokken. Op dit moment is nog niet duidelijk wat de gevolgen zijn voor deelnemers aan de finale rondom deze verkiezing. Ook hebben wij nog geen reactie ontvangen van het Nationale Business Succes Award Instituut.

Echter, wij willen benadrukken dat wij als organisatie geen enkele concessie doen als het aankomt op betrouwbaarheid. Naar aanleiding van de commotie hebben we dan ook besloten om afstand te nemen van de publiciteit rondom deze award. We zullen u op dit moment niet langer vragen om een stem op ons uit te brengen in deze verkiezing.

We vinden de opschudding die is ontstaan uiteraard erg vervelend. Indien u de moeite heeft genomen om uw stem op ons uit te brengen, dan bedanken we u hartelijk voor uw vertrouwen. We hopen u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Back To Top