VISIE

VISIE

Yilmaz Radijs is een bedrijf dat sedert 2001 met zijn export naar vele Europese landen de aandacht trekt. De onderneming Yilmaz Radijs is opgericht onder het ondernemerschap van Zülküf Yilmaz en heeft door de jaren heen de onderneming verrijkt met technologische productiekwaliteit.

Met een innovatieve visie blijven we in beweging om wetenschappelijke en gezonde producten te produceren. De radijssoorten die we produceren worden vanaf het zaad met wetenschappelijke methoden geanalyseerd en op hun betrouwbaarheid gecontroleerd.

We hebben de bijzonderheden van de traditionele Anatolische landbouwtradities in een moderne versie opnieuw geïnterpreteerd. In al onze producten die wij produceren is de waarde van ons harde werken en ons respect voor de consument terug te vinden. We hechten belang aan het punt waarop de voedselproductie in de wereld is beland. Iedere dag verhogen wij onze standaard bij de productie van landbouwproducten en vergroten wij ons productievolume.

Zorg dragen voor rustige en veilige arbeidsomstandigheden voor onze 35 werknemers is een van onze eerste prioriteiten. Samen met zijn werknemers groeit Yilmaz Radijs als een familie. We zijn trots op ons team. Ons doel is om de mensen uit Anatolië op de meest beste manier te vertegenwoordigen.

Met onze visie die leeft bij al onze medewerkers proberen we een lesgevende factor te blijven. Iedere dag proberen we met alle medewerkers van het bedrijf onszelf te blijven ontwikkelen. We vechten tegen de klok om voor onze consumenten het product in de meest optimale conditie aan te bieden.

Wij werken om de smaak en voedselbetrouwbaarheid te behouden, vanaf het veld tot op uw bord, en hier een toepasselijke productiemethode te gebruiken. Ons principe is een milieuvriendelijke productie waarbij natuur en technologie elkaar ontmoeten.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Back To Top