WERKWIJZE PRODUCTIE

Productie Technieken

Door de voordelen van de radijs wordt het belang wat we eraan hechten naar een hoger niveau getild. Yilmaz Radijs heeft een productiecapaciteit van 270 ton radijssoorten per maand. Onze capaciteit neemt toe dermate de technologie zich ontwikkelt. Binnen 4 kassen van gezamenlijk 20 hectare samen met 35 werknemers produceren wij radijs met de laatste technologie. Dankzij onze nadruk op kwaliteit en duurzaamheid winnen we samen met onze klanten.

We hechten veel waarde aan technologie en volgen de huidige innovaties binnen de landbouwsector op de voet. Door de natuurlijke conventionele methoden en betrouwbaarheid van de technologie kan de radijs geproduceerd door ons zijn weg vinden naar u.

Onze productiemethoden ontwikkelen zich

  • De kassen die wij in bezit hebben zijn we aan het automatiseren. Op deze wijze kunnen we mogelijke menselijke fouten voorkomen. Wij produceren gezonde en hoogwaardige producten. We hebben het doel om de voedselveiligheidsnormen binnen onze industrie naar een hogere standaard te brengen. 
  • Een van onze kassen werkt momenteel met volautomatische radijsproductietechnieken. Het proces van zaaien tot oogsten binnen deze kas wordt volledig automatisch beheerd.
  • Met deze slimme technologie wordt milieuvriendelijke productie in de kassen mogelijk gemaakt. Een doel met betrekking tot de productie ishet laten overstappen van al onze kassen naar deze veel milieuvriendelijkere automatische productie. Wij produceren niet alleen voor onszelf. Wij proberen om bij het produceren tegelijkertijd ons milieu te beschermen.
  • Vanaf maart 2016 zijn we begonnen met een technologische revolutie in de radijsoogst. Onze productiecapaciteit neemt met elke dag die voorbijgaat toe.

Yilmaz Radijs produceert voor u door natuurlijke landbouwtechnieken samen te laten smelten met technologie.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Back To Top