OVER ONS

Vanaf 2001 telen wij losse- en bosradijs,ons bedrijf is gevestigd in Poeldijk waar vandaan de producten hun weg vinden naar retailers,groothandelaren en eindgebruikers. Onze radijssoorten met en zonder bladeren worden verkocht in landen als Engeland, Nederland, Denemarken, Duitsland, Zweden en België. Dit zijn landen waar levensmiddelen onder strenge controle staat. Voor onze productie hebben wij 35 medewerkers in dienst die werken in 4 gesloten kassen met een totaal aan 20 hectare grond.

Wekelijks produceren wij 90 ton bladerloze radijs en 180 ton radijs met bladeren. Door onze juiste keuzes in de technologie en ons team groeien we iedere dag. Bij het produceren van voedsel combineren we moderne technieken met de waarden en normen van de familie. Het geheim van ons succes ligt verborgen in deze brug die we geslagen hebben.

De productiestrategie van Yılmaz Radijs.

  • Het juiste team
  • De juiste technologie
  • De expertise van jarenlange ervaring

 

TEAM

35 gecertificeerd werknemers

Technologie

Europa's meest innovatieve teler

ERVARING

20 jaar ervaring in de sector

Vele keukens die we kennis hebben laten maken met de voordelen van de radijs maken gebruik van onze producten. 25 procent van onze marktafzet vindt plaats in Nederland. De natuurlijke landbouwvoordelen hebben we gemixt met technologie. Hiermee hebben we gezorgd voor een hoge kwalitatieve waarde van onze producten.

Onze producten worden geproduceerd en geëxporteerd in verpakkingen van 125 g, 1 kg, 10 kg en 25 kg. Als radijsexperts is ons doel om voor u de meest succesvolle producent te worden. U kunt contact opnemen met onze klantenservice met suggesties en wensen.

YILMAZ 360

90.000 kg
WEKELIJKSE PRODUCTIE
180.000 BOSJES
WEKELIJKSE PRODUCTIE

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Back To Top